MANDATA - ΜΑΝΤΑΤΑ

Ο ΟΦΗ δεν είναι παιχνιδάκι στα χέρια κανενός ιδιοκτήτη

Ο ΟΦΗ δεν είναι «παιχνιδάκι» στα χέρια κανενός ιδιοκτήτη

Ο ΟΦΗ δεν είναι «παιχνιδάκι» στα χέρια κανενός ιδιοκτήτη

A+ A-

 

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από το προηγούμενο άρθρο μας για τον ΟΦΗ και το ένα χαστούκι διαδέχεται το άλλο. Αρχικά ήταν η ήττα από την Κηφισιά που σκόρπισε απογοήτευση και προβληματισμό για το ποδοσφαιρικό μέλλον της ομάδας και έπειτα ήρθε η ακατανόητη κίνηση του Μιχάλη Μπούση.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ πρώτα έσβησε όλες τις αναρτήσεις που έχει κάνει έξι χρόνια (!) για τον ΟΦΗ και έπειτα ανέβασε το αινιγματικό ποστ, ότι όταν χάσεις κάτι θα το αξιολογήσεις καλύτερα, δείχνοντας τάσεις για «ηρωική έξοδο».

Και εδώ ο Μιχάλης Μπούσης είναι… οφσάιντ και μάλιστα με προκλητικό τρόπο.

Να δεχτούμε ότι νοικοκύρεψε την ομάδα, ότι δεν χρωστάει (;) σε κανένα, ότι επί των ημερών του η ομάδα απέκτησε λίγο από τη χαμένη αίγλη του παρελθόντος, τουλάχιστον σε θέματα εκτός γηπέδου.

Να δεχτούμε τα πάντα. Ακόμα και ότι το περίφημο project δεν του βγήκε, παρόλο που έγιναν προσπάθειες. Ούτε θα του επιρρίψουμε ευθύνες για τον (αστείο) ποδοσφαιρικό σχεδιασμό που έγινε φέτος, γιατί τις αποφάσεις τις παίρνει αυτός που πληρώνει. Όπως και τις ευθύνες που του αναλογούν.

Όμως με τίποτα δεν μπορούμε να δεχτούμε την αλλοπρόσαλλη και ακατανόητη κίνηση του να κάνει αινιγματικά ποσταρίσματα και να λειτουργεί σαν τον απατημένο σύζυγο που διαδικτυακά θέλει να πικάρει την πρώην του.

Ο ΟΦΗ κ. Μπούση δεν είναι παιχνιδάκι που να το παίζεις με όποιον κάνεις κέφι και αν στραβώσεις, του κάνεις μούτρα. Ακόμα και αν δεχτούμε ότι η κριτική που έχει ασκηθεί σε σένα και τους συνεργάτες σου είναι άδικη και υπερβολική (που δεν είναι), αυτός δεν είναι τρόπος να εκφράσεις τη δυσαρέσκεια σου.

Ακόμα και αυτός ο ΟΦΗ που επί των ημερών σας δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της ζωής του, παραμένει μεγάλος σύλλογος και απαιτεί μια σοβαρή διαχείριση της κατάστασης. Ανάλογη της ιστορίας του. Ειδικότερα από τον ιδιοκτήτη του.

Ο κόσμος του ΟΦΗ ακόμα και το ιστορικό ατόπημα της αλλαγής του σήματος θα σας συγχωρούσε, εάν έβλεπε μια ομάδα να πρωταγωνιστεί στο γήπεδο. Και σας στήριξε, παρόλο που υπήρχαν και πολλές άναρθρες κραυγές από μια μερίδα οπαδών που θέλουν να έχουν λόγο και άποψη από το… πληκτρολόγιο.

Όμως πραγματικά η τελευταία σας κίνηση τα ισοπέδωσε όλα. Τα γκρέμισε όλα. Και πάνω από όλα, τη δική σας προσπάθεια, τα χρήματα που σκορπίσατε (τσάμπα τα περισσότερα) αλλά και τη δεδομένη συμβολή σας στην ομάδα. Δυστυχώς…



ΠΗΓΗ: maleviziotis.gr